Грузинська кухня підрозділяється на Західну і Східну, при цьому всі рецепти грузинської кухні мають чимало спільного. Мало кого не приваблює грузинська кухня. Рецепти грузинської кухні допомагають приготувати з досить звичних для нас продуктів справжні кулінарні шедеври. Страви грузинської кухні, як правило, гостро-солодкі, пряні і ситні. Велика кількість овочів, трав і вина робить до того ж дуже корисними страви грузинської кухні. Рецепти грузинських страв широко відомі. Нерідко в цю країну навіть організовуються кулінарні подорожі, і виною тому грузинська кухня. Рецепти хачапурі, хінкалі, лобіо, харчо, курча тютюну, соусів ткемалі і сацебелі є національною гордістю. М’ясні страви в основному використовують яловичину і баранину, але птицю теж використовує грузинська кухня. Рецепти з курки найпопулярніші, це чахохбілі, сациві, курчата тютюну. Всі страви красиво оформлені, цим теж характерна грузинська кухня. Фото страв грузинської кухні дуже люблять багато фуд-фотографій. Ну і звичайно її люблять всі, хто любить смачно поїсти. Так що готуйте з нами і приєднуйтесь до тих, кого вже полонила грузинська кухня. Рецепти з фото потрібні для мінімізації помилок при приготуванні рецептів грузинської кухні.

60 хв6
Що буде, якщо корисну цибулю зробити ще й дуже смачною? У грузинській кухні без цибулі в маринаді нікуди: до будь-яких м’ясних страв вона зазвичай подається разом із величезною...
120 год 50 хв20
Приготування капусти по-грузинськи з буряком Настав піст, і в кожному будинку на обід подають квашену капусту. Рецепт такої яскравої за кольором та гострої за смаком капусти має грузинське...
60 хв20
«Аджика» у перекладі означає «сіль», солі у складі дійсно багато, і часто аджика використовується як базова спеція, її додають замість солі та перцю. За повір’
2 год 45 хв2
Аджика — (груз. აჯიკა, абх. Аџика) мегрельська абхазька гостра та ароматна пастоподібна маса з червоного перцю, часнику, пряних трав (сушених та зелених) та солі. Класично беруть червоний гострий.
60 хв3
Аджика з зелених помідорів – це дуже смачна грузинська закуска. Її можна намазувати на бутерброди або додавати до гарячого. Вона виходить дуже смачною та пікантною. І зробить апетитніше...
1 год 50 хв2
Грузинські хачапурі «Човник з яйцем» – це дуже апетитна та смачна страва традиційної грузинської кухні. Приготувати таке частування в домашніх умовах зможе будь-хто.
60 хв2
Ліниві хачапурі з сиром у духовці відмінно урізноманітнюють ваше домашнє меню, а також порадують простим кулінарним процесом. Для простого приготування використовуйте перевірений рецепт
Хачапурі із сиром на сковороді
45 хв2
Хачапурі із сиром на сковороді – це швидкий і простий варіант приготування апетитного грузинського частування. Готові хачапурі можна подавати як доповнення до ситних гарячих страв: м’
1 год 50 хв4
Хачапурі по-мегрельськи – неймовірно смачне і апетитне частування, перед яким буде важко встояти. Готовий продукт яскраво урізноманітнить ваш домашній або святковий стіл.
1 год 20 хв6
Хачапурі по-імеретинськи відрізняється ніжним смаком і апетитним виглядом. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно.
1 год 15 хв4
Класичне хачапурі по-аджарськи – це яскрава і неймовірно смачна страва традиційної грузинської кухні. Приготувати таке частування у домашніх умовах зможе кожен. Використовуйте для цього
40 хв2
Салат з баклажанів по-грузинськи – яскраве і барвисте частування. Аромат закуски і поєднання овочів доставить непередаване задоволення. Простий рецепт займає мінімум часу, приготувати його зможе кожен.
1 год 15 хв4
Суп «Харчо» зі свининою – це традиційне грузинське блюдо, яке обов’язково сподобається всім любителям пікантної їжі. Особливу “родзинку” даного страви надають рубані
55 хв1
Аджика з помідорів без варіння – це пікантний соус, який додасть яскравості і смаку будь-якому гарячому блюду. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом аджики з помідорів, який не...
Аджика з помідорів з часником на зиму
1 год 20 хв5
Аджика з помідорів з часником на зиму порадує вас яскравим смаком і апетитним ароматом. Такий продукт точно урізноманітнює ваш домашній стіл. Подавайте як доповнення до гарячих обідніх страв.
Мцваді зі свинини
35 хв5
Якщо ви любите соковите та пряне м’ясо, вам обов’язково варто спробувати мцваді зі свинини. Після цього ви не захочете готувати шашлик в інший спосіб. Адже неймовірно простий метод.
рецепт хачапурі з листкового тіста
2 год 30 хв25
Хачапурі – ароматне блюдо, яке найчастіше готують з сиром або м’ясом. Звичайно, найпростіше купити грузинські ласощі в магазині, проте вони точно не будуть таким же смачним, як домашні.
акуска з баклажанів з помідорами і часником
50 хв8
Класична грузинська закуска, на приготування якої піде не більше півгодини, проте результатом ви точно будете задоволені! Баклажани і помідори, болгарський перець, приправлені часником
40 хв8
У Грузії рулетики з баклажанів – популярна страва, в яку кладуть волоський горіх, і свіжу кінзу. Блюдо відразу стає більш пікантним і набуває оригінальний смак.
Амца – аджика абхазька
49 год 0 хв3
Через м’ясорубку пропускається гострий перець, часник, кінза, кріп, петрушка і волоський горіх. Потім туди додається сіль, хмелі-сунелі і все перемішується. Отримана маса накривається