Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами, сиром і часником по-грузинськи

У Грузії рулетики з баклажанів – популярна страва, в яку кладуть волоський горіх, і свіжу кінзу. Блюдо відразу стає більш пікантним і набуває оригінальний смак.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
40 хвДрук
  • Помідори нарізати невеликими брусочками.
  • Волоські горіхи порубати якомога дрібніше.
  • Баклажани розділити на тонкі слайси уздовж, змастити олією, присипати сіллю і випікати в духовці близько 10 хвилин.
  • У глибокій мисці змішати сир з натертим часником, подрібненими горіхами і рубаною кінзою, приправити сіллю і чорним перцем.
  • У злегка остиглі баклажани покласти начинку з сиру, трохи помідорів і сформувати рулетики. Викласти готову закуску на блюдо, прикрасивши зеленню і шматочками волоського горіха.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь