Суп «Харчо» з свининою – класичний рецепт

Суп «Харчо» зі свининою – це традиційне грузинське блюдо, яке обов’язково сподобається всім любителям пікантної їжі. Особливу “родзинку” даного страви надають рубані волоські горіхи, свіжа петрушка і, звичайно ж, довгозерний рис, завдяки якому суп виходить дуже ситним.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • М’ясо промиваємо і ріжемо на кубики, обсмажуємо на розігрітій соняшниковій олії до скоринки.
  • Свинину перекладаємо в каструльку відповідного розміру, доповнюємо лаврушкою і сіллю – варимо до готовності.
  • На тій же сковорідці, де ми смажили м’ясо, пасеруємо дрібно нарізану цибулю.
  • Заливаємо цибульні скибочки літром томатного соку, перемішуємо і прогріваємо протягом п’яти хвилин.
  • У м’ясний бульйон відправляємо промиту крупу, вміст сковороди – варимо 10 хвилин. Після, доповнюємо страву подрібненим часником, рубаними ядрами волоського горіха і петрушкою, також не забуваємо про молотом перці і хмелі-сунелі.
  • Компоненти перемішуємо і витримуємо на повільному вогні до повної готовності рису. При необхідності досолюємо.

Апетитний і густий «харчо» розливаємо по тарілках, подавати рекомендуємо з перцем «чилі». Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь