Хачапурі з сиром на сковороді

Хачапурі із сиром на сковороді

Хачапурі із сиром на сковороді – це швидкий і простий варіант приготування апетитного грузинського частування. Готові хачапурі можна подавати як доповнення до ситних гарячих страв: м’яса чи супів. Для виконання ідеї беріть на замітку перевірений рецепт із покроковими фото.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • З’єднуємо куряче яйце, сіль, цукор, молоко, розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо до однорідності.
  • Додаємо в тісто тертий сулугуні. Перемішуємо.
  • Розігріваємо сковороду та обмазуємо її вершковим маслом. Вливаємо тісто сюди.
  • Закриваємо кришкою та готуємо на невеликому вогні близько 7-8 хвилин.
  • Перевертаємо коржик на інший бік. Смажимо ще 2-3 хвилини до рум’янцю.
  • Дістаємо коржик із сковороди і обмазуємо його шматочком вершкового масла.

Хачапурі із сиром на сковороді готові. Подавайте до столу і скоріше пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь