Аджика з зелених помідорів по-грузинськи

Аджика з зелених помідорів – це дуже смачна грузинська закуска. Її можна намазувати на бутерброди або додавати до гарячого. Вона виходить дуже смачною та пікантною. І зробить апетитніше будь-яку страву!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Готувати аджику із зелених помідорів по-грузинськи просто! Всі овочі потрібно попередньо промити водою та очистити від лушпиння та насіння.
  • Потім подрібнюємо всі продукти (крім часнику та зелені) через м’ясорубку або блендером, як вам зручніше це зробити.
  • Ставимо на вогонь, солимо. Часник дрібно подрібнюємо і додаємо в масу. Заливаємо олію та оцет і варимо ще 20 хв. на помірному вогні.
  • У гарячому вигляді розливаємо аджику в стерилізовані банки та закочуємо.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ін

    А петрушку куди

Залишити відповідь