Рогалики з волоськими горіхами

Рогалики з волоськими горіхами та медом – це домашня випічка, яка запросто може зрівнятися з кондитерськими виробами, які пропонуються у кафе та ресторанах. Весь секрет полягає в гармонійному поєднанні хрусткого тіста і вишуканої начинки.

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • У ємність з високими бортиками викладаємо м’яке вершкове масло та цукровий пісок – збиваємо.
  • Вводимо сметану та перемішуємо.
  • Доповнюємо суміш сіллю, просіяним борошном, і яйцем – замішуємо м’яке і еластичне тісто.
  • Для приготування начинки подрібнюємо горіхи будь-яким зручним способом і змішуємо з медом.
  • Тісто розгортаємо і розрізаємо на трикутники, з широкого боку викладаємо трохи горіхової пасти.
  • Згортаємо та випікаємо на пергаменті в духовці при 200 градусах близько 15 хвилин.

Гарячі ласощі посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь