Рогалики з бананом та шоколадом

Мені подобається як “звучить” у випічці банан. Я люблю поєднання банана із шоколадом. І коли побачила на просторах Інтернету цей рецепт, він мені запав у душу. Щоправда, в оригіналі була шоколадна паста, я вирішила зробити із шоколадом. До того ж булочки покриваються цукром із ароматом кориці.

Рогалики з бананом і шоколадом вийшли чудовими – шаруватими, з хрусткою скоринкою.

Я думаю, підійде дріжджове тісто, і, може, навіть пісочне.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • Тісто заздалегідь розморозити.
  • Шоколад розтопити. Цукор змішати із корицею.
  • Банан нарізати великими шматками.
  • Тісто трохи розкотити, нарізати на трикутники.
  • Змастити тісто шоколадом. На край покласти банан.
  • Загорнути до меншого краю.
  • Обваляти булочки в цукрі з корицею. Якщо цукор не липне, за допомогою пензлика змастіть водою.
  • Випікати булочки з бананом та шоколадом при температурі 180 градусів до готовності. Приблизно 25-30 хвилин.

Рогалики з бананом та шоколадом – чудова випічка для смачного чаювання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь