Мені подобається як “звучить” у випічці банан. Я люблю поєднання банана із шоколадом. І коли побачила на просторах Інтернету цей рецепт, він мені запав у душу. Щоправда, в оригіналі була шоколадна паста, я вирішила зробити із шоколадом. До того ж булочки покриваються цукром із ароматом кориці.
Рогалики з бананом і шоколадом вийшли чудовими – шаруватими, з хрусткою скоринкою.
Я думаю, підійде дріжджове тісто, і, може, навіть пісочне.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 450 гр.
- Банан 2 шт.
- Шоколад 70 гр.
- Цукор-пісок 50 гр.
- Кориця 1 ст. л.
Кроки
- Тісто заздалегідь розморозити.
- Шоколад розтопити. Цукор змішати із корицею.
- Банан нарізати великими шматками.
- Тісто трохи розкотити, нарізати на трикутники.
- Змастити тісто шоколадом. На край покласти банан.
- Загорнути до меншого краю.
- Обваляти булочки в цукрі з корицею. Якщо цукор не липне, за допомогою пензлика змастіть водою.
- Випікати булочки з бананом та шоколадом при температурі 180 градусів до готовності. Приблизно 25-30 хвилин.
Рогалики з бананом та шоколадом – чудова випічка для смачного чаювання.