Голубці з пекінської капусти з курячим фаршем

Голубці з пекінської капусти з курячим фаршем готуються, як і класичні, тільки простіше та швидше. У них немає вираженого капустяного аромату і виходять голубці ніжними, що ідеально підходить для дитячого та дієтичного харчування. У цьому варіанті курячий фарш доповнимо рисом і обсмаженими овочами, а затушкуємо просто в сковороді, заливши їх водою.

Інгредієнти
Порції: +9
Кроки
60 хвДрук
  • Відразу підготувати простий набір інгредієнтів для голубців. Холодною водою промити рис. Очистити цибулю з морквою. Листя пекінської капусти обшпарити окропом.
  • Рис відварити до напівготовності відповідно до води 1:2. Цибулю дрібно нарізати. Моркву подрібнити на тертці.
  • Цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору на розігрітій часниковій олії або на звичайній рослинній і з додаванням подрібненого часнику.
  • В окремий посуд перекласти напівготовий рис, курячий фарш, овочеву засмажку та насипати спеції на свій смак.
  • Ложкою ці інгредієнти добре перемішати.
  • У листя пекінської капусти зрізати частину щільної основи і на кожен лист покласти по 1,5 столової ложки курячого фаршу.
  • Акуратно конвертиком сформувати голубці.
  • Потім голубці перекласти в глибоку сковороду, залити окропом, додати трохи солі і згасити на невеликому вогні під кришкою протягом 30-35 хвилин.

Приготовлені голубці з пекінської капусти з курячим фаршем розкласти по порційних тарілках, доповнити сметаною та сервірувати гарячими до столу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь