2 год 10 хв
Тісто на картопляному відварі для пиріжків — це цікавий напівфабрикат для вашого домашнього меню. На такому тісті випічка вийде неймовірно ситною та яскравою до смаку.
1 год 40 хв2
Пісне тісто для пиріжків кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Скористайтеся для цього перевіреним покроковим рецептом нашої кулінарної добірки. Порадуйте себе і рідних апетитними
Універсальне дріжджове тісто на олії
1 год 35 хв6
А ви знали, що вершкове масло, з’єднуючись з борошном, утворює безліч дрібних пір. Саме вони оберігають нашу випічку від передчасної сухості. Так що якісну свіжу олію можна назвати...
Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв8
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
16 год 30 хв16
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
16 год 30 хв12
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто для пасок на топленому молоці
60 хв6
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.