Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв80
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
16 год 30 хв160
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
16 год 30 хв120
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто для пасок на топленому молоці
60 хв60
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
01.3к.
Пісне тісто для пиріжків в духовці готується за рецептом без яєць, молока і вершкового масла. Навіть без звичних компонентів випічка виходить такий, що пальчики оближеш.
30 хв0581
Пропонуємо оригінальні способи приготування пісного тіста для пиріжків. Воно дріжджове, дуже смачне, буквально як пух, так що випічка вийде на славу. Пісне дріжджове тісто Це універсальне пісне тісто.