Як приготувати тісто для пасок на 1 літр молока?

Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого бродіння і добре піднімається.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
16 год 30 хвДрук
  • Яйця збийте з цукром до однорідної маси. Додайте до них розм’якшене вершкове масло, перемішайте.
  • У тепле молоко розкришите дріжджі, змішайте з яєчною масою і залиште опару з теплому місці на 8-12 годин.
  • Після цього додайте в опару сіль, родзинки, коньяк і просіяне борошно. Замісити тісто.
  • Залиште тісто на 1-1, 5 години в теплому місці, щоб воно підросло.
  • Потім розкладіть тісто по формах, змазаним маслом. Форми з тістом залиште в теплому місці на півгодини, після цього можна переходити до випічки. Випікати паски слід при 180 градусах 30-40 хвилин.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 18 оцінок, середнє 4.22 з 5 )
Залишити відповідь