Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.9 г.
Білки
0.6 г.
Жири
66.0 г.
Вуглеводи
264
ккал

Ізюм — це продукт, який виходить в результаті сушіння певного виду винограду, що містить не менше 20% цукру. Цей вид сухофруктів має прекрасні характеристики і містить масу корисних мікроелементів. Він з давніх часів застосовується в кулінарії. Його смак знайомий кожному, а страви з родзинками дуже популярні. Особливо, коли мова йде про випічку, про улюблену паску, солодку молочну кашу, святковий плов.

Що приготувати з родзинками

Рецепти з родзинками настільки різноманітні, що, напевно, ніхто не візьметься підрахувати їх кількість. Особливо популярні всілякі запіканки з сиру з родзинками, сирники. Здобні булочки з корицею і родзинками випікаються кожною господинею по-своєму, при цьому всі рецепти чудові.

Що можна приготувати з родзинками ще, крім випічки, ви дізнаєтеся на нашому сайті, звернувшись для цього до спеціальної рубрики. Любителі квасу знають, що напій виходить дивним, коли в нього додають родзинки з медом. До речі, булочка буде значно смачніше і ароматніше, якщо в тісто покласти кілька сортів родзинок. Приготування простих страв з родзинками широко поширене в домашній кулінарії. Запікаючи гарбуз або яблуко, можна додати родзинки, які прекрасно поєднуються з ними і додадуть страві неповторний смак.

Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв80
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
паска з родзинками на олександрійському тісті
16 год 20 хв120
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
16 год 30 хв160
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
тісто з топленим молоком для пасок на Великдень
16 год 30 хв120
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
16 год 30 хв120
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто для паски на сухих дріжджах
16 год 30 хв120
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
16 год 30 хв180
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Олександрійське тісто для пасок на топленому молоці
60 хв60
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Бананові кекси без яєць
30 хв60
Пісні страви можуть бути різноманітними і оригінальними! Можете в цьому навіть не сумніватися. Більш того, приготувати смачну випічку, не використовуючи при цьому заборонені в пост
3 год 30 хв40
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
Класичний узвар по-українськи
30 хв100
Узвар-один з найулюбленіших напоїв для українців. Це не звичайний компот зі свіжих фруктів, а узвар із сухофруктів засушених і тому дуже ароматних. Саме тому у нього концентрований запах.
штрудель з яблуками з листкового тіста
2 год 25 хв40
Смачний і ароматний штрудель, приготований за даним рецептом, можна подати з чашкою кави або чаю, кулькою морозива або розтопленим шоколадом.
Калита
45 хв100300
Калита — солодкий обрядовий корж з діркою посередині, який випікається спеціально на свято Андрія (13 Грудня). Це дуже давнє ритуальне блюдо української кухні, що йде своїм корінням в.
Салат Різдвяна ніч
60 хв5038
Ну, а тепер друзі, ще один рецептик, який буде не витратним за часом. Пробувала я його в цьому році вперше, моїй родині сподобалося. Тому показую і вам цю...
запечені яблука в духовці часточками
1 год 15 хв4050
Цікавий і корисний десерт для домашнього столу – яблука, запечені часточками. Таке частування вийде соковитим і ніжним. Готувати його легко і просто. Беріть на замітку яскравий кулінарний рецепт.
Яблука, запечені в тісті
2 год 0 хв3026
Яскравий і поживний домашній десерт, який приємно здивує всіх гостей — яблука, запечені в тісті. Використовуйте нескладну кулінарну ідею для вашого сімейного столу.
яблука з горіхами в духовці
1 год 20 хв3021
Цікавий варіант приготування запечених яблук – з горіхами. Домашній десерт порадує своїм яскравим смаком, ароматом і корисними властивостями. Беріть на замітку простий кулінарний рецепт!
Як зварити смачну пшоняну кашу з гарбузом і родзинками
1 год 50 хв4081
Пшоняна каша з гарбузом і родзинками – не просто смачна страва, але і дуже корисне поєднання продуктів. Причому готувати її можна без цукру, так як в гарбузі і...
Каша з рису на молоці з гарбузом і родзинками
55 хв30157
З настанням збору врожаю саме час приготувати ніжну кашу з рису і гарбуза, а також доповнити її родзинками, які відмінно доповнюють і відтіняють смак головних компонентів. Для готування...
Солодкий гарбуз шматочками з цукром на сковороді
50 хв40208
Рецепт для тих, хто вважає за краще гарбуз на десерт. Серед інгредієнтів – яблука, кориця, родзинки і волоський горіх, що робить приготовлений таким чином гарбуз справжнім царським блюдом.