Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.9 г.
Білки
0.6 г.
Жири
66.0 г.
Вуглеводи
264
ккал

Ізюм — це продукт, який виходить в результаті сушіння певного виду винограду, що містить не менше 20% цукру. Цей вид сухофруктів має прекрасні характеристики і містить масу корисних мікроелементів. Він з давніх часів застосовується в кулінарії. Його смак знайомий кожному, а страви з родзинками дуже популярні. Особливо, коли мова йде про випічку, про улюблену паску, солодку молочну кашу, святковий плов.

Що приготувати з родзинками

Рецепти з родзинками настільки різноманітні, що, напевно, ніхто не візьметься підрахувати їх кількість. Особливо популярні всілякі запіканки з сиру з родзинками, сирники. Здобні булочки з корицею і родзинками випікаються кожною господинею по-своєму, при цьому всі рецепти чудові.

Що можна приготувати з родзинками ще, крім випічки, ви дізнаєтеся на нашому сайті, звернувшись для цього до спеціальної рубрики. Любителі квасу знають, що напій виходить дивним, коли в нього додають родзинки з медом. До речі, булочка буде значно смачніше і ароматніше, якщо в тісто покласти кілька сортів родзинок. Приготування простих страв з родзинками широко поширене в домашній кулінарії. Запікаючи гарбуз або яблуко, можна додати родзинки, які прекрасно поєднуються з ними і додадуть страві неповторний смак.

20 хв3
Родзинки та березовий сік – відмінна комбінація, яка використовується не тільки при приготуванні квасу, але й заготовок на зиму. Родзинки намагаємося вибирати якісні, чисті, які гарно
50 хв4
Скон (Scone) – традиційна страва англійської, ірландської та шотландської кухні. Скон є невеликою пишною, але щільною булочкою швидкого приготування з пшеничного або вівсяного борошна.
5 год 30 хв4
Фейжоада (Feijoada) – традиційна бразильська страва, що корінням йде в колоніальні часи. Згідно з однією з версій, винахід фейжоади – справа рук бразильських рабів, які експериментували із залишками їжі.
15 хв1
Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
1 год 30 хв6
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
60 хв8
Фануропіта (Fanourópita / φανουρόπιτα) – традиційна страва грецької кухні. Фануропіта являє собою кекс, який завжди містить сім, дев’ять або одинадцять інгредієнтів, залежно від
24 год 0 хв4
Домашній квас як із бочки смачний! Звичайний вуличний квас готується зазвичай із цикорію. У нашому рецепті вам пропонується інший спосіб приготування домашнього квасу, який набагато
72 год 0 хв6
Цей квас мені дуже нагадує той, який готувала моя бабуся. Він виходить солодким, з легкою кислинкою, дуже ароматний та смачний. У літню спеку він добре вгамовує спрагу і...
72 год 0 хв2
З багатьох способів приготування квасу в домашніх умовах в окрему групу виділяються рецепти на основі хліба. Даний рецепт розглядає приготування квасу з хліба та родзинок без використання дріжджів.
40 хв2
У салатницю відправляється нарізані селера і яблука. Потім вони заливаються лимонним соком і все перемішується. Далі туди додається промиі родзинки, подрібнені волоські горіхи, все
Узвар з медом
6 год 45 хв1
Узвар з наших традиційних сухофруктів і підсолоджений медом, буде у вас корисним і тонізуючим напоєм до будь-якого столу, а готується він просто. Сухофрукти, на відміну від компоту, кілька.
пшоняна каша з родзинками
55 хв2
Пшонка на молоці – чудова, смачна і дуже корисна каша. А якщо додати в неї вимочені в чаї родзинки і корицю, то виходить вельми незвичайне, але від того...
вівсяне печиво з родзинками
55 хв8
Із сухофруктів найкращим чином поєднуються з вівсяним печивом родзинки. Вони додадуть хрусткому печиву соковитість. Та й домашнє печиво краще купленого в магазині, адже воно готується
Вівсяне печиво на кефірі
60 хв10
В даному рецепті вам пропонується приготувати це печиво на основі кефіру. Рецепт базовий, простий, доступний і швидкий. У це печиво можна додати родзинки – для соковитості, горішки –.
2 год 20 хв8
Здобні ватрушки з сиром і родзинками – відмінне ласощі для дітей і любителів солодкого, особливо в разі, коли хочеться порадувати близьких смачною випічкою з максимальною користю.
55 хв14
В даному рецепті вам пропонується спекти смачне хрустке печиво з вівсяної муки. Ця мука корисна і має виражений смак. Але оскільки в ній мало клейковини, то в тісто...
1 год 35 хв6
Ватрушка з сирною начинкою – легка випічка, а з дріжджовим листковим тістом виходить оригінальний продукт, який сподобається і домашнім на сімейному чаюванні, і гостям, що раптово прийшли: для.
1 год 30 хв5
Раніше в сім’ях було багато дітвори, а господині готували страви з розмахом. У минулі часи кількість інгредієнтів (особливо у випічці) вимірювалося кілограмами і склянками.
45 хв4
Молочний кисіль на 1 літр молока виходить неймовірно ніжним, густим та яскравим за смаком. Подавайте його до столу як перекус або корисний десерт. Обов’язково беріть на замітку наш.
50 хв6
Щоразу при поході в магазин важко проходила повз овочевий відділ. Дуже хотілося купити яскравий осінній гарбуз, але рецептів із цим овочом я не знала. Тепер готую гарбузовий пиріг...