Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.9 г.
Білки
0.6 г.
Жири
66.0 г.
Вуглеводи
264
ккал
50 хв6
Щоразу при поході в магазин важко проходила повз овочевий відділ. Дуже хотілося купити яскравий осінній гарбуз, але рецептів із цим овочом я не знала. Тепер готую гарбузовий пиріг...
пиріжки з гарбузом та рисом
50 хв8
Восени прилавки магазинів ломляться від гарбузів — яскравих сезонних красунь різних видів. Так і хочеться купити цей барвистий овоч і пустити його на смачну страву. Але не у...
Оладки з яблук на кефірі за рецептом Клопотенко
30 хв7
З усіх сучасних медійних кухарів стежу в соціальних мережах лише за одним: Євгеном Клопотенком. Він вирвався в люди одразу після перемоги у шоу «Майстер-шеф» і досі купається у...
Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв8
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
паска з родзинками на олександрійському тісті
16 год 20 хв12
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
16 год 30 хв16
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
тісто з топленим молоком для пасок на Великдень
16 год 30 хв12
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
16 год 30 хв12
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто для паски на сухих дріжджах
16 год 30 хв12
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
16 год 30 хв18
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Олександрійське тісто для пасок на топленому молоці
60 хв6
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Бананові кекси без яєць
30 хв6
Пісні страви можуть бути різноманітними і оригінальними! Можете в цьому навіть не сумніватися. Більш того, приготувати смачну випічку, не використовуючи при цьому заборонені в пост
3 год 30 хв4
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
Класичний узвар по-українськи
30 хв10
Узвар-один з найулюбленіших напоїв для українців. Це не звичайний компот зі свіжих фруктів, а узвар із сухофруктів засушених і тому дуже ароматних. Саме тому у нього концентрований запах.
штрудель з яблуками з листкового тіста
2 год 25 хв4
Смачний і ароматний штрудель, приготований за даним рецептом, можна подати з чашкою кави або чаю, кулькою морозива або розтопленим шоколадом.
45 хв10
Калита — солодкий обрядовий корж з діркою посередині, який випікається спеціально на свято Андрія (13 Грудня). Це дуже давнє ритуальне блюдо української кухні, що йде своїм корінням в.
Салат Різдвяна ніч
60 хв5
Ну, а тепер друзі, ще один рецептик, який буде не витратним за часом. Пробувала я його в цьому році вперше, моїй родині сподобалося. Тому показую і вам цю...
запечені яблука в духовці часточками
1 год 15 хв4
Цікавий і корисний десерт для домашнього столу – яблука, запечені часточками. Таке частування вийде соковитим і ніжним. Готувати його легко і просто. Беріть на замітку яскравий кулінарний рецепт.
Яблука, запечені в тісті
2 год 0 хв3
Яскравий і поживний домашній десерт, який приємно здивує всіх гостей — яблука, запечені в тісті. Використовуйте нескладну кулінарну ідею для вашого сімейного столу.
яблука з горіхами в духовці
1 год 20 хв3
Цікавий варіант приготування запечених яблук – з горіхами. Домашній десерт порадує своїм яскравим смаком, ароматом і корисними властивостями. Беріть на замітку простий кулінарний рецепт!