Ароматні яблука з горіхами в духовці

яблука з горіхами в духовці

Цікавий варіант приготування запечених яблук – з горіхами. Домашній десерт порадує своїм яскравим смаком, ароматом і корисними властивостями. Беріть на замітку простий кулінарний рецепт!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Промиваємо яблука під водою і акуратно зрізаємо з них верхівки.
  • Старанно вирізаємо серцевину і частина м’якоті. Важливо не пошкодити самі яблука.
  • Злегка подрібнюємо волоські горіхи. Розмішуємо їх з медом, корицею і родзинками.
  • Відправляємо горіхову начинку в отворі яблук.
  • Закриваємо заготовки зрізаними верхівками.
  • Укладаємо в форму для випікання і готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Яскраве Домашнє частування з яблук і горіхів готове. Пробуйте і пригощайте близьких!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь