Як смачно запекти яблука в духовці часточками?

запечені яблука в духовці часточками

Цікавий і корисний десерт для домашнього столу – яблука, запечені часточками. Таке частування вийде соковитим і ніжним. Готувати його легко і просто. Беріть на замітку яскравий кулінарний рецепт.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Гарненько промиваємо яблука під водою. Видаляємо плодоніжки, шкірку не знімаємо.
  • Далі їх обробляємо на тонкі часточки, частина з яких щільно укладаємо в форму для випікання тонким шаром. Кісточки обов’язково видаляємо.
  • Посипаємо основний інгредієнт невеликою кількістю родзинок. Його заздалегідь вимочуємо в холодній воді.
  • Вливаємо трохи рідкого меду і повторюємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти.
  • Випікаємо блюдо 30 хвилин під кришкою в розігрітій до 180 градусів духовці.

Після, яскраве частування можна подавати до столу і пригощати близьких.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь