Вівсяне печиво на кефірі в домашніх умовах

Вівсяне печиво на кефірі

В даному рецепті вам пропонується приготувати це печиво на основі кефіру. Рецепт базовий, простий, доступний і швидкий. У це печиво можна додати родзинки – для соковитості, горішки – для хрусткого смаку, корицю – для аромату. Печиво вийде ситним і апетитним.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
60 хвДрук
  • При кімнатній температурі розм’якшіть вершкове масло і помістіть його в ємність для замісу тіста.
  • Насипте до масла цукор, розтоплений мед, ванільний цукор і корицю в зазначених в рецепті кількостях.
  • Потім до цієї суміші всипте вівсяні пластівці і все руками розітріть в дрібну крихту.
  • Кефір трохи підігрійте, додайте до нього соду, сіль, перемішайте і перелийте його в ємність до решти продуктів.
  • За допомогою міксера масу добре збийте, додайте розпарені родзинки і залиште тісто на 10-15 хвилин, щоб вівсяні пластівці набрякли.
  • Потім насипте потрібну кількість просіяного на сито пшеничного борошна і замісіть тісто. Воно повинно вийти густим і не дуже щільним, тому борошна багато не додавайте.
  • Приготоване тісто розкачайте качалкою в корж товщиною до 6-7 мм.
  • З тіста спеціальними формочками або склянкою виріжте фігурки.
  • Викладіть їх на застелене папером і змащене маслом деко.
  • Випікайте печиво при 210 ° C протягом 30 хвилин.

Ваше чудове печиво готове.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь