Простий рецепт картоплі часточками з грибами

Класичне поєднання простих продуктів – картопля і гриби, а блюдо виходить ситним і дуже смачним, та й готується просто і швидко. Картоплю нарізаємо по-селянськи, тобто часточками, і в цьому рецепті запікаємо молоду. Беремо звичайні печериці. Доповнимо блюдо паприкою, сушеними помідорами і картопляною приправою, що смак її зробить більш цікавим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Відразу підготуємо інгредієнти для страви згідно з рецептом і потрібної Вам кількості порцій.
  • Ретельно і зі щіточкою промиваємо молоді картопляні бульби. Потім нарізаємо їх однаковими часточками. Печериці промиваємо під проточною водою.
  • Картопляну нарізку кладемо в глибокий посуд, посипаємо сіллю і всіма спеціями. Потім наливаємо рослинну олію і все добре перемішуємо. Деко застилає папером, змащуємо олією і рівним шаром викладаємо картопляні часточки зі спеціями.
  • Печериці нарізаємо довільними шматочками і перекладаємо в ту ж посуд, адже частина спецій в ній залишилася. Посипаємо гриби сіллю і перемішуємо. Потім перекладаємо їх до картоплі.
  • Запікаємо Картопляні часточки з грибами протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів, але час залежить від вашої духовки.

Готову картоплю з печерицями подаємо до столу гарячою і на порційних тарілках. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь