Часточки картоплі, запечені в рукаві

Будь-які овочі, запечені в духовці і в рукаві, а картопляні часточки не виняток, виходять не тільки дієтичними, але і дуже смачними, а рукав зберігає їх соковитими. Змінюючи набір спецій, можна кожен раз отримати новий смак картоплі. У цьому рецепті беремо часник з меленою паприкою і чорним перцем. «Підкрасимо» часточки куркумою. Блюдо готується просто і швидко.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Картопляні бульби, бажано однакового розміру, очистити від шкірки, промити під проточною водою і нарізати поздовжніми часточками будь-якого розміру.
  • Подрібнити на часничниці очищені зубки часнику.
  • До часнику налити трохи рослинної олії, насипати паприку, куркуму і сіль.
  • Ці інгредієнти змішати до стану кашки. В окремому посуді добре перемішати картопляну нарізку з приготовленою пряною сумішшю.
  • Потім картоплю перекласти в кулінарний рукав.
  • Кінці рукава щільно скріпити кліпсами. У рукаві зробити кілька отворів для видалення пари при запіканні.
  • Духовку розігріти до 180 градусів. Запекти картопляні часточки протягом 50 хвилин. Потім рукав обережно розрізати, перекласти приготовану картоплю на блюдо сервіровки і подати до столу гарячим.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь