Овочеве рагу зі стручковою квасолею без м’яса

Овочеве рагу – сезонне блюдо, яке найкраще готувати зі свіжих овочів, тільки що зірваних з грядки, це можуть бути кабачки, помідори, болгарський перець і баклажани. Любителі стручкової квасолі можуть додати і її, це збільшить ситність страви.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте кубиками. Обсмажте перець на олії протягом 2-3 хвилин.
  • Кабачки наріжте кубиками.
  • У каструлі розігрійте рослинну олію, обсмажте на нй і зубчики часнику, потім приберіть їх. Після цього на часниковій олії обсмажте кабачки, додайте до них спеції за смаком.
  • Далі додайте нарізані кубиками помідори, обсмажений болгарський перець, стручкову квасолю, влийте склянку води і тушкуйте овочеве рагу 10 хвилин.

Подавати овочеве рагу можна з м’ясними стравами або вареними кашами.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь