Овочеве рагу – сезонне блюдо, яке найкраще готувати зі свіжих овочів, тільки що зірваних з грядки, це можуть бути кабачки, помідори, болгарський перець і баклажани. Любителі стручкової квасолі можуть додати і її, це збільшить ситність страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- Перець болгарський 2 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Рослинна олія для смаження
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений для смаження
- Квасоля стручкова 400 гр.
- Помідор 3 шт.
Кроки
- Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте кубиками. Обсмажте перець на олії протягом 2-3 хвилин.
- Кабачки наріжте кубиками.
- У каструлі розігрійте рослинну олію, обсмажте на нй і зубчики часнику, потім приберіть їх. Після цього на часниковій олії обсмажте кабачки, додайте до них спеції за смаком.
- Далі додайте нарізані кубиками помідори, обсмажений болгарський перець, стручкову квасолю, влийте склянку води і тушкуйте овочеве рагу 10 хвилин.
Подавати овочеве рагу можна з м’ясними стравами або вареними кашами.
Приємного апетиту!