Класичний рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею

рецепт овочевого рагу з кабачками і картоплею

Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір або основне блюдо.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Часник очистіть і перетріть в ступці разом з сіллю. Зелень дрібно порубати ножем і змішайте з часниковою масою.
  • Овочі помийте і очистіть, наріжте їх невеликими кубиками.
  • У казан влийте рослинну олію, спочатку обсмажте цибулю до м’якості.
  • Далі додайте картоплю і моркву, продовжуйте смажити 10 хвилин. Після цього викладіть перець і помідори, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
  • Зменшіть вогонь і додайте в казан кабачки, прикрийте його кришкою і тушкуйте 20 хвилин.
  • Готове овочеве рагу зніміть з вогню, посоліть, приправте за смаком, додайте часникову заправку, перемішайте, залиште на 5 хвилин.

Потім можна подавати овочеве рагу на стіл разом зі свіжим хлібом.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь