Гарбуз, запечений шматочками в духовці

Простий і швидкий спосіб приготувати апетитний гарбуз – в духовці зі спеціями. Корисне частування можна подавати до столу з іншими стравами. Використовуйте ідею для вашого обіду, вечері або перекусу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
20 хвДрук
  • Очищаємо гарбуз від шкірки, а після нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо в жароміцну форму.
  • Відміряємо, необхідну кількість солі і спецій.
  • Посипаємо гарбуз сіллю і травами, поливаємо рослинним маслом.
  • Перемішуємо заготовку, щоб всі спеції рівномірно розподілилися.
  • Прикриваємо форму підходящої кришкою. Готуємо страву близько 20 хвилин в заздалегідь прогрітій до 200 градусів духовій шафі.
  • Через деякий час ароматний продукт буде повністю готовий.

Подавайте гарбузові шматочки до столу разом з іншими стравами. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь