Фрикадельки у вершковому соусі

фрикадельки у вершковому соусі

Запечені фрикадельки у вершковому соусі – ще один покроковий рецепт з фото дуже смачної страви, яка обов’язково сподобається дорослим і дітям. Для соусу можна використовувати будь–який молочний продукт – молоко, вершки або сметану.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 98 ккал
Білки: 4 г
Жири: 6.5 г
Вуглеводи: 7.1 г
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • У блендері подрібнюємо цибулю разом з зубчиками часнику.
  • На дрібній тертці натираємо сиру картоплю.
  • У миску кладемо фарш, додаємо сіль, терту картоплю, цибулю з часником, перець за смаком і приправи, вимішуємо фарш до однорідності.
  • Після фарш відбиваємо і формуємо з нього м’ясні кульки, які паніруємо в борошні і відразу викладаємо у форму.
  • Через велику тертку пропускаємо сир.
  • У склянку засипаємо борошно, слідом вливаємо трохи вершків, розмішуємо, щоб не було грудочок.
  • Доливаємо вершки, що залишилися, і заливаємо фрикадельки, зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин (температура 200-220°С).

Для фрикадельок можна взяти фарш з будь-якого м’яса, але для такого рецепту ідеально підійде куряче, яке чудово поєднується з вершковим соусом.

фрикадельки з сиром у вершковому соусі

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь