Юшка грибна по закарпатськи з сухих грибів

Юшка грибна по закарпатськи з сухих грибів

Як приготувати домашню юшку грибну по закарпатськи з сухих грибів український рецепт.

Кроки
60 хвДрук
  • Замочити сухі гриби в холодній воді 10-15 хв.
  • У казані обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, моркву. Залити воду 3-4л і додати гриби, сіль, перець. На малому вогні варимо 1 годину.
  • У сковороді розтопити масло і додати 2 ложки борошна, добре перемішуємо і вливаємо вершки, постійно мішаємо, поки не буде густа тягуча рідина, можна додати не багато бульйону.
  • Вливаємо білу рідину в бульйон, добре перемішуємо і як тільки закипіло, залишаємо в стороні і даємо постояти 13 хвилин.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь