Простий рецепт приготування булочок для бургерів без дріжджів

булочки для бургерів без дріжджів

Простий і швидкий спосіб приготувати домашні булочки для бургерів – без додавання дріжджів. Такий варіант вийде не менш пишним, ніж на дріжджовому тісті. Беріть на замітку!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
60 хвДрук
  • Просіваємо борошно і розмішуємо її з цукром, сіллю і розпушувачем.
  • У суху суміш вливаємо рослинну олію разом з натуральним йогуртом.
  • Старанно вимішуємо тісто до утворення однорідного щільного кома.
  • Ділимо заготовку на 10 рівних частин. Ліпимо з кожної частини акуратну кульку.
  • Обвалюють кожну заготовку в кунжуті, викладаємо на деко, змащене вершковим маслом, і випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Апетитні булочки для бургера готові. Дайте їм охолонути і використовуйте в подальших кулінарних цілях.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь