Житні булочки для бургерів в домашніх умовах

Золотисті булочки для бургерів виходять з житнього борошна. Такий продукт стане відмінною основою для яскравого і апетитного домашнього частування. Спробуйте просту кулінарну ідею.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Нагріваємо молоко і доповнюємо його цукром, дріжджами, сіллю і рослинною олією. Вимішувати.
  • Далі додаємо житнє борошно і знову розмішуємо.
  • Сюди ж просіваємо і пшеничне борошно.
  • Вимішуємо заготовку до однорідного тіста. Ми залишаємо його в теплому місці на 1 годину.
  • Ділимо борошняний продукт на п’ять частин. З кожної формуємо кульку, акуратно притискаємо його рукою і кладемо на деко з пергаментом, змащений вершковим маслом.
  • Ми залишаємо булочки в такому вигляді на 15 хвилин, а після обмазуємо молоком і посипаємо кунжутом.
  • Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів, поки не з’явиться рум’яна кірочка.

Житні булочки для бургерів повністю готові!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь