Сіннабони з малиною

Знаменита на весь світ американська булочка з корицею сподобалася багатьом. Її рецепт став таким популярним, що було відкрито цілу мережу ресторанів швидкого харчування. Тепер випічку можна приготувати самостійно у домашніх умовах! Особливістю сіннабонів є велика кількість кориці та цукру в начинці, а також у ніжному вершковому кремі. Його роблять на основі вершків, вершкового сиру або олії з додаванням цукрової пудри. Додавати в начинку можна будь-що. Наприклад, малинове варення!

Зробити корисніше:
При приготуванні сіннабонів кладіть у тісто менше цукру. Так булочки будуть менш калорійними.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 339 ккал
Білки: 7.66 г
Жири: 10.24 г
Вуглеводи: 54.4 г
Кроки
2 год 50 хвДрук
  • Підготуйте всі інгредієнти та розкладіть їх на столі для зручності. Залиште вершкове масло в кімнатній температурі на деякий час, воно має розм’якшиться. Поставте духовку на розігрів до 180°С.
  • У глибоку миску покладіть дріжджі і змішайте з коричневим цукром. Залийте молоко, перемішайте і збийте отриману масу до піни. Залишіть інгредієнти на 10-15 хвилин. Потім розбийте в миску куряче яйце і додайте розтоплене вершкове масло. Добре перемішайте усі інгредієнти.
  • Потім додайте борошно пшеничне і замісіть тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою та залиште його на годину. За цей проміжок часу тісто має піднятися та збільшитись у обсязі.
  • На чистій, посипаній борошном поверхні тонким шаром розкотіть готове дріжджове тісто. Посипте тісто борошном. В окремій мисці змішайте корицю та коричневий цукор, потім рівномірно розподіліть суміш по пласту тіста. Додайте кілька ложок малинового варення і розмажте його по тісту.
  • Згорніть пласт тіста в рулет і наріжте його на шматочки однакового розміру.
  • Змастіть форму для випікання вершковим маслом. Зверху викладіть заготовки сіннабон бічним зрізом нагору.
  • У блендері або окремій ємності змішайте вершковий сир. Цукрову пудру та вершкове масло для крему.
  • Випікайте синобони в розігрітій до 180 С духовці протягом 40 хвилин.
  • Витягніть протвень з духовки після того, як булочки будуть готові, і залиште їх остигати. Потім полийте сінабони кремом.

Викладіть булочки на тарілку. Готово!

Покладіть синобони порційно на гарну тарілку. Прикрасьте випічку гілочкою м’яти та подавайте до чаю. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь