Пиріжки — поширений кондитерський виріб із здобного дріжджового або листкового тіста з різноманітними начинками. Пиріжки можуть бути з м’ясними начинками, наприклад, зі свинини, а також з риби, курки. Солодкі начинки можуть бути з фруктів (яблука, вишня, абрикоси, лимон і так далі), сиру, варення або джему. Найпопулярніші пиріжки — з овочами: з капусти або картоплі. Пиріжки можуть бути простої форми або з декоративними надрізами на тісті. Звичайнісіньке тісто можна зробити з води, борошна і дріжджів, а в будинку завжди знайдеться хоча б один інгредієнт для начинки. Покрокові рецепти приготування з фотографіями — ідеальний посібник для тих, хто хоче приготувати смачні пиріжки в домашніх умовах.

0134
Пісне тісто для пиріжків в духовці готується за рецептом без яєць, молока і вершкового масла. Навіть без звичних компонентів випічка виходить такий, що