Як швидко приготувати пиріжки з вишнею на листковому тісті

Це експрес-варіант смачних вишневих пиріжків на готовому листковому тісті. Вам не доведеться витрачати час на його приготування – потрібно просто купити готовий продукт в магазині. При цьому пиріжки виходять дуже і дуже смачними. Ніжне тонке листкове тісто і велика кількість кисло-солодкої начинки в поєднанні з солодкою цукровою пудрою. А трошки кориці і свіжої м’яти при подачі тільки підкреслять досконалість цих ласощів.

Тісто вибирайте якісне. Розморозити його потрібно заздалегідь, дотримуючись інструкції на упаковці. Коли будете нарізати тісто прямокутниками, визначаючи розмір, виходіть з того, що пиріжок і буде дорівнювати цьому прямокутнику. Тому дрібнити не варто. Начинку дуже важливо повністю остудити. Тому або робіть її в той же час, коли поставите розморожувати тісто, або просто поставте в морозилку хвилин на 20-30, не забуваючи періодично перемішувати.

Кроки
55 хвДрук
  • Розведіть у воді крохмаль.
  • Підготовлену вишню перекладіть в товстодонну каструлю і посипте цукром.
  • Поставте каструлю на плиту і на невеликому вогні, постійно розмішуючи, дочекайтеся, щоб ягоди закипіли.
  • Потім влийте воду з крохмалем і продовжите уварювати розмішуючи. Доведіть до загустіння, а потім відправте остигати.
  • Стіл присипте борошном і тонко розкачайте тісто. Наріжте його прямокутниками середньо довжини.
  • По центру прямокутника викладіть начинку і накрийте її іншим прямокутником тіста. Скріпіть краї пальцями, а потім зубцями вилки.
  • Покладіть майбутній пиріжок на застелене пекарським папером деко. Повторіть з іншим тестом і начинкою.
  • Змастіть розтопленим вершковим маслом і запікайте хвилин 20-25 при 180 градусах – пиріжки повинні зарум’янитися.
  • Коли готові пиріжки охолонуть, перекладіть їх на блюдо і полийте все тим же розтопленим вершковим маслом.
  • Потім посипте цукровою пудрою – для зручності використовуйте сито. Прикрасьте корицею і гілочками м’яти.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь