1 год 15 хв4
Детальний рецепт приготування солодкої національної азербайджанської випічки з горіхами – бадамбура. У горіхову начинку додають прянощі – кардамон, ваніль. Є варіанти бадамбури з яєчним білком у начинці.
60 хв10
Шекербура – це національна страва азербайджанської кухні, що є десертною випічкою з начинкою з горіхів, цукру і кардамону. Процес приготування Шекербура (шакер бура) –
пиріжки з гарбузом та рисом
50 хв8
Восени прилавки магазинів ломляться від гарбузів — яскравих сезонних красунь різних видів. Так і хочеться купити цей барвистий овоч і пустити його на смачну страву. Але не у...
60 хв8
Вже вкотре готую до вечері м’яті пироги, від них в захваті всі члени сім’ї. Це вони так жартома називають улюблене блюдо! Сміються, а потім з’їдають всю партію, не...
1 год 55 хв6
Пиріжки на м’якому здобному тісті виходять просто приголомшливими. Тісто хоч і без яєць, але зовсім не пісне і не несмачне. Тонка легка скоринка, м’яке повітряне тісто і багато.
иріжки з вишнею на дріжджовому тісті в духовці
2 год 0 хв8
Дуже м’які ароматні пиріжки з соковитою, в міру густою начинкою. Пиріжки з вишнею з дріжджового тіста виходять повітряні, як хмарка. Солодке тісто ідеально гармонує зі злегка