Рецепти булочок
Сіннабони є булочками з нарізаного рулету з начинкою. Рецепт випічки став таким популярним, що було відкрито цілу мережу ресторанів швидкого харчування. Особливістю кожного сіннабона
Сінабони – феномен у світі десертів. Ці приголомшливі булочки з корицею підкорили багато сердець. М’яке тісто, чудовий аромат кориці і сирний крем –
Сінабони — булочки з дріжджового тіста з корицею, названі вони через однойменне кафе, в якому готується ця випічка. Відкрилося воно в Америці у 1985 році. З того часу...
Булочки Сіннабон — ласощі, відомі у всьому світі. Вони ваблять своїм ароматом кориці та ніжним смаком. Перед ними просто неможливо встояти! Існує безліч варіантів приготування синабонів.
Рецепт синнабонів став популярним ще в минулому столітті! Американська мережа ресторанів швидкого харчування «Cinnabon» прославилася приготуванням булочок із корицею під вершковим кремом.
Для того щоб чаювання вдалося, необхідні три основні складові: чудова компанія, ароматний гарячий напій та найсмачніша домашня випічка. З останнім пунктом у цьому переліку вам допоможе наша редакція.
Дріжджове тісто — це не те, чого треба боятися. Якщо ви раніше не наважувалися працювати з ним, сьогоднішній рецепт дозволить це виправити. Адже здобні дріжджові косички з цукром...
Немає нічого смачнішого за домашню випічку! Ароматні пампушки, булочки, пиріжки та печиво — те, що гарантує фантастично смачне та затишне чаювання. Це потрібно холодними осінніми вечорами.
Побачила цей рецепт випадково, шукаючи на просторах інтернету рецепт, як приготувати пиріжки з капустою зі студентських часів. Зацікавилася, додала до заміток. Тут не треба було чекати, поки підніметься.
Що таке бургер? Пара шматочків хрусткого хліба, кілька листя салату, котлета, сир і кілька видів овочів. У домашньому виконанні будь-який сендвіч перетворюється з фастфуду в збалансоване харчування.
Пишні і смачні булочки-равлики готують з листкового дріжджового тіста з додаванням кориці. Ароматні вироби подають до столу до чаю і кави, какао, молока, морсу та інших напоїв.
Рецепт без застосування вершкової глазурі, замість неї використовуються горіхи і цукрова пудра. Тісто ніжне, дуже смачно, обов’язково спробуйте.
Тут булочки Сіннабон готуються, можна сказати, за класичним рецептом. Відмінність буде в кремі – їх поливають заварним кремом. Він не менш смачний, ніж сирний. До того ж булочкам...
Цей рецепт оцінять ті, хто не хоче возитися з тsстом і опарою. Або просто якщо є обмеження за часом. При цьому сіннабони вийдуть вони не менш смачними, як...
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш ніжними і соковитими. Незважаючи...
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’язково залишаться дуже і дуже смачними.
Цей рецепт відрізняється від класики – тут, крім цукру з корицею використовується шоколад. Ласуни це оцінять. Ніжні, м’які з яскравим шоколадним смаком і непередаваним ароматом кориці – такі.
Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати ці булочки дуже легко.
Погодьтеся, після виснажливого робочого тижня складно мотивувати себе на кулінарні подвиги. Тому суботу я присвячую простим домашнім перекусам. Виняток становить лише випічка, від якої