Сіннабони з вишнею і корицею

Сіннабони з вишнею і корицею

Рецепт без застосування вершкової глазурі, замість неї використовуються горіхи і цукрова пудра. Тісто ніжне, дуже смачно, обов’язково спробуйте.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • У тепле (не гаряче!) молоко додаємо 2 ч.л цукру, від загальної кількості, і дріжджі. Перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо на 10 хвилин.
  • Борошно просіяти, краще двічі, додати до нього 2 яйця, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло (кімнатної температури, не гаряче) і підійшовшу опару.
  • Замішуємо тісто в мисці, поки воно збереться в кулю, потім перекладаємо його на присипану борошном поверхню і домішуємо до кінця, поки не вийде м’яке, ніжне, що не липне до рук тісто. Постарайтеся не забивати тісто борошном, інакше випічка не буде такою пишною.
  • Відправляємо наше тісто в змащену олією миску, накриваємо вологим рушничком або харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 1-1, 5 години. Верх тіста можна легенько змастити олією, щоб воно не прилипло до плівки або рушника.
  • Тісто, що піднялося перекладаємо на робочу поверхню, присипану борошном і розтягуємо, а потім акуратно, в одному напрямку, розгортаємо в прямокутник. Не варто хаотично розгортати тісто і притискати качалку, інакше з нього зникнуть цінні бульбашки повітря і воно не буде повітряним.
  • Змастити тісто розтопленим вершковим маслом кімнатної температури, посипати цукром. На одну половину додати корицю, на іншу розкласти консервовану вишню, заздалегідь її процідивши від рідини.
  • За бажанням можна додати в начинку подрібнені горіхи. Акуратно скрутити в рулет.
  • Поділити і порізати на шматочки, вийде приблизно 11-12 штук. Форму змастити вершковим маслом, викласти булочки і посипати подрібненими горіхами. Накрити рушником і залишити підходити на 20-30 хв.
  • Духовку розігріти до 180-200 градусів і випікати 20-30 хв, до золотистого кольору.
  • Готові булочки посипаємо цукровою пудрою. І не забуваємо додати частинку любові, так як любов – невід’ємний інгредієнт кожної смачної страви.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь