Булочки Сіннабон з корицею в домашніх умовах

Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати ці булочки дуже легко. Ніжні, соковиті, повітряні з приємним м’яким кремом, який вигідно відтіняє солодкість булочок з корицею.

На приготування тіста ви не витратите багато часу, та й по діям тут все просто. Начинка і крем робляться ще простіше.

Маленький лайфхак: якщо у вас немає можливості залишити тісто в теплому приміщенні, щоб воно підходило, просто нагрійте до мінімуму – там можна і залишити тісто.

Інгредієнти
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • У миску необхідної глибини налийте тепле молоко. У неї ж відправте цукор і дріжджі. Добре перемішайте. Залиште на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
  • В отриману опару додайте солі і вершкове масло, яке потрібно попередньо розтопити. Туди ж розбийте 2 яйця і добре розмішайте до однорідного стану.
  • Потім в кілька заходів вводите просіяне борошно, перемішуючи кожен раз. Слідкуйте, щоб не було грудочок. Всього вам знадобиться приблизно 550 грам борошна.
  • Коли тісто стане важко заважати ложкою, вимішуйте його руками. А щоб воно не липло, використовуйте додаткові 50 грам борошна.
  • Ємність, в якій буде відпочивати тісто, промажте невеликою кількістю рослинної олії. Покладіть туди тісто і залиште на годину в теплому місці.
  • Через годину тісто має стати об’ємніше. Обімніть його і розкачайте у великий пласт прямокутної форми – приблизний розмір 50 на 30 сантиметрів.
  • Всю площу тіса змастіть розм’якшеним вершковим маслом – вам знадобиться 40 грам.
  • В окремій тарілці змішайте тростинний цукор з корицею. Тепер цю суміш потрібно висипати на тісто.
  • Сформуйте рулет, закочуючи пласт тісту з довгої сторони. Відріжте краї.
  • Потім розділіть рулет на 16 рівних частин. Для цього розділіть спочатку його навпіл, потім отримані частини знову розріжте навпіл. Продовжуйте половинити кожну частину, поки у вас не з’явиться 16 заготовок булочок.
  • Форму для випікання змастіть вершковим маслом і покладіть в них булочки. Залиште хвилин на 40, щоб вони ще збільшилися в обсязі.
  • Тим часом займіться кремом. У ємність викладіть сир, додайте масло і цукрову пудру. Збийте все міксером до однорідної маси. Потім влийте молока і знову збийте.
  • Запікайте булочки при 180 градусах протягом півгодини.
  • Поки булочки не охололи, змастіть їх приготованим кремом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь