Простий рецепт повітряних булочок з корицею і родзинками

Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш ніжними і соковитими.

Незважаючи на великий список інгредієнтів, готувати за цим рецептом дуже легко – вам навіть не будуть потрібні міксер або блендер. Крем для булочок також замішується вручну. Не варто турбуватися, що він виходить рідким – від цього він не стане менш смачним, зате булочки просочить відмінно.

Інгредієнти
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Тепле молоко перелийте в миску достатньої глибини. Додайте до нього цукор, дріжджі і все змішайте. Залиште настоюватися в теплому місці хвилин на 20.
  • Після того як опара піднялася, додайте до неї дрібку солі і акуратно перемішайте.
  • В окремій мисці перемішайте яйця і цукор, насипте ванільний цукор.
  • У глибоку тару просійте невелику кількість борошна. Туди ж додайте опару і вершкове масло, попередньо розтопивши його. Потім влийте яєчну суміш. Добре змішайте всі компоненти.
  • Тепер в масу невеликими порціями просівайте борошно і замішуйте м’яке еластичне тісто. Спочатку можна працювати ложкою, потім вже доведеться руками.
  • Миску, де буде знаходитися тісто, змастіть рослинною олією. Покладіть туди тісто і чим-небудь накрийте. Залиште в теплому місці на 60 хвилин – воно підніметься і збільшиться вдвічі.
  • Для приготування начинки змішайте корицю і цукор. Ізюм залийте окропом.
  • Підготовлене тісто помніть руками, а потім розкачайте в прямокутник товщиною 1 сантиметр.
  • Щедро змастіть тісто вершковим маслом, яке потрібно попередньо розтопити. А потім посипте цукром з корицею.
  • Ізюм обваляйте в борошні і теж розподіліть по тісту.
  • Тісто поверніть в рулетик і наріжте частинами товщиною близько 5 сантиметрів.
  • Викладіть заготовки булочок на застелене пергаментом деко зрізом вгору. Накрийте чим-небудь і залиште в теплі хвилин на 30.
  • Випікати потрібно при температурі 180 приблизно з півгодинки.
  • Поки сіннабони в духовці, можна зайнятися кремом. З’єднайте цукрову пудру, сметану і ванілін. Гарненько перемішайте.
  • Гарячі булочки Сіннабон з корицею і родзинками полийте кремом, як тільки дістанете їх з духовки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь