Швидкі ледачі сінабони з готового листкового тіста

сінабони з готового листкового тіста
Час приготування: 35 хв

Цей рецепт оцінять ті, хто не хоче возитися з тsстом і опарою. Або просто якщо є обмеження за часом. При цьому сіннабони вийдуть вони не менш смачними, як якщо б ви замішували тісто самостійно. Ніжні, соковиті, ароматні, м’які – вони так легко розбираються на шари.

В якості заливки в цьому рецепті використовується дуже бюджетний сметанний крем, для приготування якого вам знадобиться буквально 2 інгредієнта. Він має кілька переваг перед сирним. По-перше, крем зі сметани набагато дешевше. По-друге, купити сметану простіше, ніж сир. По-третє, для приготування вам знадобиться тільки ложка – ніяких міксерів або блендерів задіяти не доведеться.

Інгредієнти
Кроки
35 хвДрук
  • Стіл посипте борошном і розкачайте готове тісто на великий пласт прямокутної форми.
  • Змастіть його розм’якшеним вершковим маслом.
  • У невеликій ємності змішайте цукор, какао і корицю. Гарненько перемішайте.
  • Посипте сумішшю тісто. Загорніть його в рулет – загортати краще з більш довгої сторони.
  • Наріжте вийшов рулет на рівні частини товщиною близько 3 сантиметрів.
  • Форму для запікання змастіть розм’якшеним маслом і викладіть в неї заготовки майбутніх булочок на деякій відстані один від одного. Накрийте плівкою або рушником і залиште в теплі хвилин на 15-20.
  • Випікайте при температурі 190 близько 20 хвилин.
  • У мисці з’єднайте сметану і цукрову пудру. Гарненько перемішайте. За бажанням можете приготувати глазур за інструкцією на упаковці.

Готові гарячі сіннабони з листкового тіста полийте кремом і прикрасьте глазур’ю.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь