Пісні сінабони

Пісні сінабони

Сінабони — булочки з дріжджового тіста з корицею, названі вони через однойменне кафе, в якому готується ця випічка. Відкрилося воно в Америці у 1985 році. З того часу булочки з корицею стали дуже популярним десертом. Приготувати їх можна без молока та яєць, вони все одно вийдуть повітряними, ароматними та ніжними.

Щоб зробити страву кориснішою, замість олії використовуйте кукурудзяну.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 270 ккал
Білки: 5.35 г
Жири: 8.33 г
Вуглеводи: 43.81 г
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Просійте борошно. Розігрійте духовку до 190 градусів. Зігрійте воду до кімнатної температури. Підготуйте лист з пергаментом, харчову плівку.
  • Приготуйте тісто. У ємність насипте борошно, цукор, сіль та дріжджі. Акуратно перемішайте. Влийте воду, постійно перемішуючи інгредієнти. Налийте олію, замісіть тісто і зберіть його в кулю. Потім закрийте ємність із тістом плівкою та приберіть на 1 годину.
  • Приготуйте сінабони. Тісто поділіть на чотири шматки, розкотіть їх на тонкі прямокутні пласти і промажте кожен олією.
  • З’єднайте корицю з цукром, посипте ними тісто і зробіть рулет.
  • Розділіть рулет на однакові часточки, трохи розгорніть їх, сформувавши сінабони. Викладіть на лист і поставте в духовку на 30 хвилин.

Пісні синабони розкладіть на тарілці сервіровки і подайте з чашкою чаю.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь