Сінабони з вершковим сиром

Синабони з вершковим сиром

Сінабони – феномен у світі десертів. Ці приголомшливі булочки з корицею підкорили багато сердець. М’яке тісто, чудовий аромат кориці і сирний крем – ось за що всі люблять синобони! Спробувати такі ласощі можна не тільки в однойменній мережі пекарень, але і приготувати вдома самостійно. Для їх приготування вам знадобиться вершково сирний сир, наприклад, філадельфія або каймак.

Замість цукру використовуйте замінник, наприклад фруктозу або стевію.

Інгредієнти
Порції: +9
На порцію
Калорії: 287 ккал
Білки: 6.54 г
Жири: 8.64 г
Вуглеводи: 44.57 г
Кроки
3 год 15 хвДрук
  • Відміряйте всі інгредієнти. Вершкове масло залиште при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. Розігрійте духовку до 180 °С.
  • Підігрійте молоко до теплого, але не надто гарячого стану. Приблизно 40°С. Влийте тепле молоко у велику миску. Додайте сухі дріжджі та 3 столові ложки цукру, перемішайте. Залишіть суміш постояти на 15 хвилин, щоб дріжджі активізувалися.
  • Коли дріжджі набухнуть, додайте куряче яйце і просіяне борошно. Замісити тісто. Розминайте його доти, доки воно не стане однорідним та еластичним.
  • Сформуйте із тесту кулю. Накрийте її харчовою плівкою або рушником і залиште в теплому місці на 1 годину.
  • Коли тісто у вас підійде, обомніть його руками.
  • Посипте стіл борошном і викладіть на нього тісто. Розкотіть його у прямокутний пласт товщиною 4-5 мм і змастіть розм’якшеним вершковим маслом.
  • Змішайте 3 столові ложки тростинного цукру, що залишилися, і 2 столові ложки кориці. Посипте тісто цукрово-коричною сумішшю, так щоб вийшов рівномірний шар.
  • Загорніть тісто в тугий рулет. Додатково змастіть край тіста водою, щоб він приклеївся до рулету – так сінабони не розваляться. Наріжте рулет на рівні частини шириною приблизно 3 см.
  • Викладіть сінабони на протвень, застелену пергаментом. Обов’язково залиште відстань між виробами, оскільки вони в процесі приготування збільшаться в об’ємі. Якщо ви використовуєте звичайний пекарський пергамент, змастіть його вершковим маслом або рослинною олією. Випікайте сінабони в духовці 35-40 хвилин при 180°. Часу може знадобитися трохи більше або менше, залежно від духовки.
  • Поки сінабони випікаються, приготуйте сирну глазур. Для цього в мисці збийте сир, молоко і цукрову пудру. Консистенція має нагадувати рідку сметану.
  • Готові синобони полийте глазур’ю. Можна подавати. Прикрасьте десерт за бажанням свіжою м’ятою та цукровою пудрою. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь