Як спекти смачні булочки з листкового дріжджового тіста?

булочки з листкового дріжджового тіста

Пишні і смачні булочки-равлики готують з листкового дріжджового тіста з додаванням кориці. Ароматні вироби подають до столу до чаю і кави, какао, молока, морсу та інших напоїв.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Готове дріжджове тісто витягаємо з упаковки. Розкладаємо його на обробній дошці і даємо час на розморожування. Потім розгортаємо тісто в пласт прямокутної форми.
  • Розтоплюємо 60 грамів вершкового масла в умовах кімнатної температури і змащуємо їм тісто. Не забуваємо залишати 3 сантиметри тісту від кожного краю.
  • Ту поверхню тіста, яку ми змастили маслом, покриваємо шаром з цукру і кориці. Додаємо дрібку солі.
  • Акуратно звертаємо тісто з начинкою в тугий рулет. Закріплюємо край тіста і розрізаємо заготовку на порції-булочки. Має вийти 16 штук.
  • Застилаємо деко папером для випічки і викладаємо булочки. Накриваємо заготовки харчовою плівкою і залишаємо на 1 годину. Розігріваємо духовку до 170 градусів і ставимо всередину деко з булочками на 15-20 хвилин.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь