Пишні булочки Сіннабон із дріжджового тіста

Булочки Сіннабон відомі у всьому світі. Це пишна дріжджова здоба з начинкою з кориці чи шоколаду. Як обов’язкове доповнення використовується вершкова глазур або інший крем. За цим рецептом ви зможете приготувати справжні булочки Сіннабон у себе вдома.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
3 год 40 хвДрук
  • Борошно просійте через дрібне сито 1-2 рази.
  • В окремій мисці змішайте сухі дріжджі та чайну ложку цукру, залийте їх теплим молоком і залиште на 10-15 хвилин у теплому місці. В окрему ємність розбийте яйце, всипте цукор, що залишився, ванільний цукор змішайте інгредієнти. У яєчну масу додайте сіль, розм’якшене вершкове масло і ще раз добре перемішайте. Коли опара підійде, її додайте в яєчну масу.
  • Далі частинами всипайте борошно і замішуйте тісто.
  • Вимішуйте тісто, доки воно не почне відставати від рук. Потім накрийте його рушником і залиште в теплому місці на 40-50 хвилин.
  • Підготуйте начинку. Розм’якшене вершкове масло змішайте з цукром і корицею, маса повинна вийти однорідною.
  • Робочу поверхню просипте борошном і розкотіть тісто в корж прямокутної форми.
  • Змастіть тісто начинкою, трохи відступаючи від країв.
  • Поверніть тісто в рулет.
  • Розріжте рулет на 12 рівних частин.
  • Жаростійку форму змастіть маслом, розкладіть заготовки, залиште їх у теплі на 10-15 хвилин, щоб тісто ще трохи підросло.
  • Випікайте булочки в духовці за 180-200 градусів 20 хвилин.
  • Підготуйте глазур. Змішайте вершковий сир, цукрову пудру та вершки. Коли булочки будуть готові, нанесіть на них глазур та залиште на 10 хвилин.

Як тільки вони охолонуть, подавайте їх до чаю.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь