Бісквіт — кондитерський випечний виріб або кондитерський хліб, приготований з борошна, цукру і яєць. Простий на перший погляд рецепт бісквіта має безліч варіацій. Щоб бісквіт вийшов повітряним і не опадав, радимо збивати яйця з цукром до сильного збільшення в обємі, просівати в повітряну масу борошно і швидко перемішувати. Класичний бісквіт часто використовується в якості основи для тортів, тістечок і складних багатошарових печив. Випікають бісквіт в духовці, а потім знімають скоринку і просочують його лікером або джемом, глазурують, змащують кремом або прошаровують мармеладом. Приготувати цей смачний десерт легко і вдома. Наші автори діляться покроковими рецептами приготування бісквітів і фотографіями до них.

35 хв5
Як складно зараз здивувати десертом! Сучасне кондитерська майстерність точно досягло вищої точки. Торти будь-яких форм і розмірів, химерні, але вдалі поєднання інгредієнтів — будь-який каприз!
бісквіт на окропі
60 хв8
Перепробувавши всі варіанти, я зрозуміла, що бісквіт на окропі виходить найвищим і пишним! Молоко і крохмаль якось забивають випічку. Принаймні, у мене повітряні бісквіти з цими інгредієнтами не.
бісквіт для торта на майонезі
1 год 15 хв
Цей рецепт відрізняється від усіх попередніх наявністю в ньому одного інгредієнта – майонезу. Ні, він абсолютно не відчувається в готовій випічці, можете не хвилюватися.
бісквіт для торта в каструлі на плиті
1 год 35 хв
Ще один чудовий варіант приготування бісквіта, якщо у вас немає духовки і навіть мультиварки. Бісквіт відмінно піднімається, виходить легким і повітряним і навіть трохи більш вологим, ніж в.
пишний бісквіт для торта в мультиварці
1 год 30 хв
Якщо у вас немає духовки, можна скористатися цим рецептом. Пишний, повітряний, немов оксамитовий, дрібнопористий і дуже-дуже смачний бісквіт вийде у вас, якщо слідувати всім рекомендаціям.
бісквіт Женуаз
55 хв
Ще один цікавий рецепт бісквіта. Він виходить пористим і повітряним навіть без використання розпушувача або соди. Основну роль тут відіграють добре збиті яйця. Трохи вологий, немов шифоновий, він.
пишний бісквіт для торта по-американськи
1 год 10 хв
Ще один цікавий рецепт просто нереально смачного бісквіта. Високий, повітряний, ароматний, дрібнопористий – такий бісквіт ідеально підходить, щоб зробити з нього торт.
японський бісквіт для торта без розпушувача
2 год 0 хв
Це просто неймовірно повітряний бісквіт. Він відмінно тримає форму і як не можна краще підходить для тортів. Більш того, він неймовірно смачний – такий бісквіт можна просто їсти...
високий бісквіт для торта в духовці
1 год 30 хв
Це класичний рецепт бісквіта на роздільних білках і жовтках. Він виходить дуже пишним, легким, повітряним і ніжним. А якщо дати трошки настоятися в холодильнику, загорнувши бісквіт в харчову.
45 хв
Цей рецепт – просто знахідка для новачків. Якщо ви ще жодного разу не готували бісквіт, почніть з нього – процес приготування дуже простий. Готовий бісквіт виходить повітряний, дрібнопористий...