Бісквіт — кондитерський випечний виріб або кондитерський хліб, приготований з борошна, цукру і яєць. Простий на перший погляд рецепт бісквіта має безліч варіацій. Щоб бісквіт вийшов повітряним і не опадав, радимо збивати яйця з цукром до сильного збільшення в обємі, просівати в повітряну масу борошно і швидко перемішувати. Класичний бісквіт часто використовується в якості основи для тортів, тістечок і складних багатошарових печив. Випікають бісквіт в духовці, а потім знімають скоринку і просочують його лікером або джемом, глазурують, змащують кремом або прошаровують мармеладом. Приготувати цей смачний десерт легко і вдома. Наші автори діляться покроковими рецептами приготування бісквітів і фотографіями до них.

Бісквіт для торта
45 хв077
Ніжний та пишний бісквіт для торта в духовці за описаними нижче рецептами готується дуже просто. Пишний бісквіт Кому не подобаються ніжні бісквіти для торта?