Незвичайний і смачний бісквіт для торта на майонезі

бісквіт для торта на майонезі

Цей рецепт відрізняється від усіх попередніх наявністю в ньому одного інгредієнта – майонезу. Ні, він абсолютно не відчувається в готовій випічці, можете не хвилюватися. При цьому саме завдяки майонезу бісквіт гарантовано вийде пишним, навіть якщо десь при приготуванні буде допущена помилка.

Повітряний, пористий, пружний, трохи вологий – він ідеальний як для складання тортів, так і для подачі до чаю. Головне – стежте за пропорціями інших продуктів.

Інгредієнти
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Яйця розбийте в глибоку чашу. Туди ж відправте цукор і ванільний цукор. Збийте міксером до появи густої піни.
  • Потім введіть майонез і обережними рухами лопаткою перемішайте. Важливо, щоб яйця не осіли.
  • Потім просійте в масу борошно і знову обережно перемішайте рухами знизу вгору.
  • Соду погасіть оцтом 9% і введіть її в тісто. Перемішайте також обережно.
  • Форму для випікання застеліть пекарським папером і вилийте туди тісто. Потрясіть форму, щоб зайве повітря вийшов, а тісто вирівнялося.
  • Випікайте при 180 градусах 55 хвилин. Готовність перевіряйте паличкою з дерева.
  • Залиште готовий бісквіт остигати до теплого стану прямо в формі.

Потім вийміть його з форми і повністю остудіть на решітці протягом 4 годин.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь