Як приготувати пишний бісквіт для торта по-американськи

пишний бісквіт для торта по-американськи

Ще один цікавий рецепт просто нереально смачного бісквіта. Високий, повітряний, ароматний, дрібнопористий – такий бісквіт ідеально підходить, щоб зробити з нього торт. Завдяки вершковому маслу він виходить особливо ніжним і навіть злегка вологим, а молоко робить смак яскравішим.

Всі продукти повинні бути приблизно однакової температури. Тоді вони швидше об’єднуватися, і у вас вийде по-справжньому якісне тісто. А з якісного тіста легко приготувати хороший повітряний бісквіт.

Інгредієнти
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Просійте борошно і додайте до нього розпушувач. Гарненько перемішайте віночком, щоб розпушувач рівномірно розподілився.
  • У чашу міксера розбийте яйця. Додайте цукор з сіллю. Збивайте на високій швидкості міксера протягом 10 хвилин.
  • Молоко вилийте в сотейник і додайте до нього м’яке вершкове масло.
  • Приблизно на 8 хвилині збивання яєчок відправте молоко на вогонь – масло повинно повністю розчинитися. Коли молоко закипить, зніміть сотейник з вогню.
  • До збитих яєць введіть борошно. Акуратно перемішайте знизу вгору. Не вимішуйте занадто довго.
  • Потім в 2 прийома введіть молочно-масову суміш, постійно розмішуючи. Вводіть обережно по стінці.
  • Вилийте тісто в форму застелену пергаментом. Рівномірно розподіліть.
  • Випікайте при 170 градусах близько 40 хвилин. Готовність перевіряйте паличкою з дерева.
  • Готовий бісквіт залиште в духовці з відкритими дверцятами хвилиночок на 5.
  • Потім залиште на столі ще на 5 хвилин. І тільки після цього виймайте бісквіт з форми.

Повністю остудіть бісквіт на решітці.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь