Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки
0.0 г.
Жири
10.4 г.
Вуглеводи
47
ккал
картопляне пюре з молоком
60 хв
Як смачно приготувати картопляне пюре з молоком і маслом, щоб у ньому не було дрібних грудочок, можливо, знають не всі початківці господині. Пропонуємо простий і швидкий рецепт приготування...
2 год 0 хв
Сьогодні є різні варіанти цієї узбецької страви, але ми розповімо, як приготувати плов з яловичини, щоб рис був розсипчастим. А також відзначимо важливі моменти, які допоможуть швидко освоїти.
45 хв
Недоспілі боби заслужено користується великою популярністю з-за великої кількості корисних мікроелементів у складі. У матеріалі представлені рецепти приготування стручкової квасолі
30 хв
Яловича печінка – корисний субпродукт. Розповімо, як приготувати печінку на сковороді з цибулею, щоб вона вийшла смачною, м’якою і сподобалася всім. Яловича печінка з цибулею – простий рецепт.
лечо з помідорів
1 год 30 хв
Лечо з помідорів — закуска родом з Угорщини. На зиму воно готується без стерилізації, з різними інгредієнтами. За смаком виходить таким, що пальчики оближеш. Класичний рецепт Лечо має...
60 хв
Лечо з огірків з томатною пастою – популярна заготівля на зиму, яку дуже просто приготувати в домашніх умовах. Класичний варіант готують з солодкого перцю, ріпчастої цибулі і стиглих...
Томатна паста на зиму
60 хв
На зиму приготувати томатну пасту в домашніх умовах можна через м’ясорубку з різних, найкращим і цікавим рецептами з покроковими фото. Томатна паста класична домашня Для приготування томатної пасти.
Лечо з огірків на зиму
60 хв
Лечо з огірків — популярна закуска, яку господині готують на зиму. Пропонуємо добірку цікавих рецептів, що входять у серію «Пальчики оближеш». Традиційний рецепт Огірочки в консервованої закуски виходять.
Морква по–корейськи на зиму
2 год 0 хв
Нижче представлена добірка рецептів приготування моркви по-корейськи на зиму в банках. Покрокові фото допоможуть запастися дуже смачною і пряною закускою на довгий період до наступного врожаю.
Зелені помідори на зиму
60 хв
Приготувати на зиму дуже смачну закуску з зелених помідорів можна по одному з простих перевірених рецептів з покроковими фото. Особливо смачними і ароматними виходять такі заготовки з часником.
мариновані печериці на зиму рецепти
60 хв
Мариновані печериці – відмінна заготівля на зиму. У приготуванні цих грибів у домашніх умовах немає нічого складного. Розглянемо кілька хороших рецептів. Мариновані печериці за 4 хвилини
Фарширована курка в духовц
1 год 30 хв
М’ясо курки — низькокалорійний дієтичний продукт. Нижче представлені рецепти з фото приготування фаршированої курки в духовці цілком. Чарівна курочка М’
60 хв
Приготувати кижуч в духовці по одному з простих рецептів з покроковими фото можна так, щоб вона була дуже смачною і соковитою. Кижуч в духовці з овочами Приготуємо рибу...
45 хв
Фунчозу називають «скляним локшиною», так як її готують з рисового крохмалю, але не з борошна. А що стосується рецептів з рисовою локшиною, то в домашніх умовах можна приготувати...
Пісні вареники з картоплею
60 хв
Пісні вареники з картоплею – смачне і ситне блюдо, покроковий рецепт якого знають багато господинь. Особливість таких вареників в тому, що приготувати їх можна не тільки з картоплею,...
котлети з гречки
45 хв
Деяким здається, що пісне меню, і особливо котлети, не можуть бути смачними. Але насправді є дуже багато смачних страв. Котлети з гречки можна приготувати по самому простому рецептом,...
сьомга в духовці
60 хв
Щоб дізнатися, як приготувати сьомгу на свято або для живлення в будні дні, скористаємося докладним описом найкращих рецептів. Риба вийде соковитою і м’якою.
60 хв
Свиняча рулька – недорогий м’ясний продукт. Готують її різними способами, але сьогодні поговоримо про те, як приготувати її без кістки, скручену в рулет. Шинка зі свинячої рульки Багато.
пісочне тісто для пирога
60 хв
Пропонуємо добірку рецептів пісочного тіста на рослинній олії для пирога. Воно прекрасно підійде для людей, які не вживають молочні продукти. З його допомогою можна зробити пироги з повидлом,.
30 хв
Пропонуємо добірку рецептів засолювання горбуші швидко і смачно в домашніх умовах під сьомгу. Готову солону рибу можна використовувати для приготування бутербродів або подати до столу як закуску.