Рецепти страв з ріпчастою цибулею
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки0.0 г.
Жири10.4 г.
Вуглеводи47
ккалХто там просив більше рецептів з кальмарами? Виконую бажання дарую відмінний рецепт з індійськими нотками. З відвареним рисом буде просто ідеально. Готується таке каррі максимально
Фрикадельки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, який можна готувати відразу разом з основною стравою. Є покроковий рецепт з фото дуже смачних і апетитних фрикадельок з гречкою і томатною.
Фрикадельки можна запекти з підливою і картоплею. Так для ситного обіду або вечері можна відразу приготувати основне блюдо і гарнір. При цьому плюс рецепта в тому, що всі...
Запечені фрикадельки у вершковому соусі – ще один покроковий рецепт з фото дуже смачної страви, яка обов’язково сподобається дорослим і дітям. Для соусу можна використовувати
Фрикадельки з рисом і томатною підливою – дуже смачне і зовсім не складне в приготуванні блюдо. Соус виходить дуже ароматним, при бажанні в нього можна додати свої улюблені...
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Свинячі ніжки найчастіше використовують для варіння холодцю, так як на них він виходить смачним і наваристим, тому в даній статті розглянемо, скільки по часу як правильно варити свинячі...
Варена свиняча рулька – дуже смачне і поживне м’ясне блюдо, яке обов’язково потрібно спробувати приготувати кожному. Також свинячу рульку часто варять для приготування наваристого
Варене м’ясо щуки – смачне і доступне дієтичне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Найчастіше щуку варять для юшки, але також не менш популярна і...
Мороженого хека (тушку або філе) можна зустріти практично в будь-якому рибному відділі продуктових супермаркетів, так ця риба недорога, смачна, нежирна і корисна, тому в даній статті
Смачні і ароматні посмажені котлети – улюблене м’ясне блюдо для багатьох, яка відмінно поєднується з багатьма гарнірами, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно смажити.
М’ясо вареної тріски після варіння виходить смачним і соковитим, якщо його правильно відварити, при цьому воно відмінно поєднується з багатьма гарнірами, а з бульйону можна приготувати наваристу юшку.
Не багато знають, що півня можна смачно приготувати в домашніх умовах, зокрема зварити (як готову м’ясну страву, або для супу або холодцю). Розглянемо докладніше, як і скільки варити.
Смажена цибуля – смачне доповнення до багатьох страв, особливо м’яса та вареників, а також важливий інгредієнт для заправки супів, тому багатьом буде корисно дізнатися, скільки часу і як.
Багато знають і люблять суп з фрикадельками, так як його не складно приготувати в домашніх умовах, при цьому сам суп виходить легким і дуже смачним, але щоб він...
Багато початківці кулінарів з задоволенням готують вдома пиріжки з різною начинкою, але в більшості кулінарних рецептів не вказана інформація, скільки часу і як правильно смажити пиріжки на сковороді,.