Каррі з кальмара з кабачками

Хто там просив більше рецептів з кальмарами? Виконую бажання :) дарую відмінний рецепт з індійськими нотками. З відвареним рисом буде просто ідеально.

Готується таке каррі максимально швидко, що просто безцінне для тих, у кого немає зайвого часу на підготовку.

Кокосове молоко можна замінити на 20% вершки – теж хороший смачний варіант.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Кальмар зачищаємо від плівок, нарізаємо кільцями. Дрібно рубаємо цибулю, часник і імбир. Кабачок розрізаємо на 4 частини уздовж, потім ріжемо скибочками. Помідори черрі розрізаємо на половинки (якщо і користуєте звичайний помідор, наріжте його великими кубиками).
  • У глибокій сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинної олії. Кладемо цибулю, часник і імбир і смажимо помішуючи, пару хвилин.
  • Додаємо порошок каррі.
  • Смажимо, помішуючи, півхвилини. Додаємо кабачок і перемішуємо.
  • Вливаємо кокосове молоко. Додаємо пару ложок лимонного соку і сіль за смаком.
  • Доводимо до кипіння і тушкуємо 5-6 хвилин. Додаємо нарізаний кальмар.
  • Перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини. Додаємо помідори і прогріваємо протягом ще 1 хвилини.
  • Знімаємо з вогню і подаємо з рисом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь