Легкий курячий суп з кукурудзою і зеленою квасолею

курячий суп з кукурудзою і зеленою квасолею

Давайте розповідайте-хто скільки набрав за новорічні свята? Так чи інакше, пропоную почати розвантажуватися потихеньку. І ввести в раціон легкі супи замість жирних салатів. Відразу ж ділюся рецептом такого супчика-смачного , але не несе фатальних наслідків для фігури. Н

абір овочів можна міняти на свій смак, але саме у вихідному складі цей су особливо хороший. А якщо ви додасте в нього ложку домашнього песто – буде взагалі вибух смаку.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Стегенця кладемо в каструлю, додаємо невелику цибулину, надрізану хрест-навхрест, лавровий лист.
  • Туди ж кладемо чебрець і 2 розчавлених зубчики часнику. Заливаємо 1,2 л води, солимо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь до мінімуму, знімаємо піну і варимо протягом приблизно 40 хвилин, знімаючи при необхідності піну.
  • З готового бульйону виймаємо курку, прибираємо шкіру і кістки, м’ясо нарізаємо на шматочки.
  • Сам бульйон проціджуємо.
  • Поки вариться бульйон, дрібно рубаємо цибулю і часник. Квасолю розморожуємо і нарізаємо на короткі шматочки. Селеру нарізаємо на скибочки поперек стебла. Моркву розрізаємо на 4 частини уздовж, потім на скибочки поперек.
  • У каструлі на середньому вогні розігріваємо 1 ст.л. рослинної олії. Кладемо цибулю, моркву і селеру і смажимо, помішуючи, 3 хвилини.
  • Додаємо часник і вливаємо гарячий бульйон подсол.ємо за смаком. Варимо до практично повної готовності моркви, близько 20 хвилин. Додаємо квасолю і варимо 5 хвилин. Додаємо кукурудзу і курятину, прогріваємо протягом ще пари хвилин.
  • Знімаємо з вогню, додаємо зелень, накриваємо кришкою і даємо постояти 1 хвилину.

Розливаємо по тарілках і подаємо.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь