Смузі з полуниці та чорної смородини

Завдяки чорній смородині у смузі буде яскравий та насичений смак. Крім смакових якостей вона має масу корисних завдяки тому, що містить антиоксиданти, які допомагають нормалізувати обмін речовин, знижують ризик новоутворень і підтримують серцево-судинну систему.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 125 ккал
Білки: 0.7 г
Жири: 0.3 г
Вуглеводи: 28.8 г
Кроки
30 хвДрук
  • Для приготування смузі із полуниці та чорної смородини використовуються заморожені ягоди. Тому бажано трохи потримати ягоди полуниці при кімнатній температурі. Буквально 15 хвилин. Це дозволить якісніше подрібнити заморожену полуницю.
  • Помістіть полуницю в блендер і подрібніть.
  • Потім додайте ягоди чорної смородини і подрібніть. При цьому діставати полуницю із чаші блендера не потрібно.
  • Влийте в чашу блендера до подрібненої полуниці та чорної смородини молоко. Перемішайте, зробивши пару імпульсів блендером. Потім всипте цукор і збивайте смузі близько 2 хвилин. Так як чорна смородина достатня кисла ягода, то цукор у смузі зайвим не буде. Якщо категорично не приймайте цукор у таких напоях, то можете замінити його підсолоджувачем, медом або сиропом топінамбуру.
  • Розлийте смузі з таким чудовим ягідним кольором по склянках і насолоджуйтесь його освітлюючим смаком.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь