Завдяки чорній смородині у смузі буде яскравий та насичений смак. Крім смакових якостей вона має масу корисних завдяки тому, що містить антиоксиданти, які допомагають нормалізувати обмін речовин, знижують ризик новоутворень і підтримують серцево-судинну систему.
Інгредієнти
Порції: –+
- Смородина чорна ½ ст.
- Полуниця ½ ст.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Молоко коров’яче 150 мл.
На порцію
Калорії: 125 ккал
Білки: 0.7 г
Жири: 0.3 г
Вуглеводи: 28.8 г
Кроки
- Для приготування смузі із полуниці та чорної смородини використовуються заморожені ягоди. Тому бажано трохи потримати ягоди полуниці при кімнатній температурі. Буквально 15 хвилин. Це дозволить якісніше подрібнити заморожену полуницю.
- Помістіть полуницю в блендер і подрібніть.
- Потім додайте ягоди чорної смородини і подрібніть. При цьому діставати полуницю із чаші блендера не потрібно.
- Влийте в чашу блендера до подрібненої полуниці та чорної смородини молоко. Перемішайте, зробивши пару імпульсів блендером. Потім всипте цукор і збивайте смузі близько 2 хвилин. Так як чорна смородина достатня кисла ягода, то цукор у смузі зайвим не буде. Якщо категорично не приймайте цукор у таких напоях, то можете замінити його підсолоджувачем, медом або сиропом топінамбуру.
- Розлийте смузі з таким чудовим ягідним кольором по склянках і насолоджуйтесь його освітлюючим смаком.
Смачного!