Бутерброди із сайрою відрізняються цікавим смаком, поживними властивостями та нескладним процесом приготування. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт та урізноманітнюйте своє домашнє меню. Готові бутерброди точно нікого не залишать байдужим і розлетяться зі столу найпершими.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сайра бланшована в олії консервована 130 гр.
- Батон 1 шт.
- Сир твердий 50 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
Кроки
- Відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і натираємо на великій тертці.
- Також натираємо на тертці сир, тільки використовуємо бік із дрібними зубчиками.
- У будь-яку зручну тарілку викладаємо сайру. Зливаємо рідину і добре розминаємо її вилкою.
- У глибокій мисці з’єднуємо консерви, сир та курячі яйця. Поливаємо все це майонезом і солимо до смаку.
- Всю заготівлю добре перемішуємо до однорідності.
- Батон поділяємо на невеликі скибочки.
- Обмазуємо скибочки батона отриманою масою і посипаємо подрібненим кропом.
Бутерброди із сайрою готові. Можна куштувати!