Бутерброди з грибною ікрою на святковий стіл

Бутерброди з грибною ікрою та ще й красиво оформлені доповнять будь-який святковий стіл. У цьому рецепті ікру готуємо з обсмажених із цибулею печериць, а смак начинки доповнюємо вершковим маслом із грибною приправою. Декоруємо сумішшю сметани з майонезом та красивою нарізкою помідорів з огірком. Основою беремо батон.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
25 хвДрук
  • Свіжі печериці почистіть і протріть вологою серветкою.
  • Потім гриби наріжте маленькими шматочками.
  • Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями.
  • Нарізку цибулі обсмажте до рум’яного кольору на розігрітій олії.
  • Перекладіть до цибулі нарізку печериць і посмажте до повного випарювання грибного соку.
  • Обсмажені з цибулею печериці перекладіть в окремий посуд і додайте нарізане шматочками вершкове масло з грибною приправою, що смак начинки зробить більш вираженим.
  • Занурювальним блендером грибну масу з олією пюруйте. Ступінь подрібнення ікри вибирайте на свій смак.
  • На скибочки будь-якого розміру розріжте батон.
  • Приготовлену грибну ікру нанесіть на скибочки батона рівним шаром.
  • Змішайте сметану з майонезом і через кондитерський шприц або мішечок нанесіть цю суміш у вигляді гарної сіточки. Помідори наріжте соломкою та доповніть нею бутерброди.
  • Потім доповніть бутерброди тонкою нарізкою огірка свіжого і листками петрушки.

Приготовлені бутерброди з грибною ікрою перекладіть на блюдо та можете подавати до святкового столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь