Бутерброди з печерицями урізноманітнять ваші звичні закуски. Набір інгредієнтів для них простий і готуються вони в різних варіантах: з сирими грибами, що не всім прийнятно, хоч і смачно, гарячими, з печерицями обжареними. У цьому рецепті гриби обсмажити з цибулею та сметаною. Готуємо на білому хлібі та доповнимо помідорами, зеленню та приправами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печериці свіжі 5 шт.
- Чіабатта 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 30% 1.5 ст. л.
- Черрі 8 шт.
- Часник 2 зубці
- Цибуля зелена 10 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія 1 ст. л.
Кроки
- Печериці, цибулю та часник почистіть і дрібно ножем нарубайте. Цибулю з часником обсмажте на розігрітій рослинній олії і додайте печериці, сіль зі свіжомеленим перцем і сметаною. Посмажити гриби не менше 5 хвилин і до випаровування всієї рідини.
- До обсмажених інгредієнтів додайте дрібно нарізану зелену цибулю, перемішайте та залиште для охолодження.
- На скибочки розріжте вибраний білий хліб і підсушіть на сковороді без додавання олії.
- Помідори промийте, обсушіть серветкою та наріжте кружальцями. Нарізку чері розкладіть поверх скибочок підсушеного хліба.
- Поверх помідорів товстим рівномірним шаром розкладіть грибну масу.
Приготовлені бутерброди з печерицями перекладіть на блюдо, декоруйте на свій смак і відразу сервіруйте до столу. Смачного!