Бутерброди з смаженими печерицями

Бутерброди з печерицями урізноманітнять ваші звичні закуски. Набір інгредієнтів для них простий і готуються вони в різних варіантах: з сирими грибами, що не всім прийнятно, хоч і смачно, гарячими, з печерицями обжареними. У цьому рецепті гриби обсмажити з цибулею та сметаною. Готуємо на білому хлібі та доповнимо помідорами, зеленню та приправами.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
30 хвДрук
  • Печериці, цибулю та часник почистіть і дрібно ножем нарубайте. Цибулю з часником обсмажте на розігрітій рослинній олії і додайте печериці, сіль зі свіжомеленим перцем і сметаною. Посмажити гриби не менше 5 хвилин і до випаровування всієї рідини.
  • До обсмажених інгредієнтів додайте дрібно нарізану зелену цибулю, перемішайте та залиште для охолодження.
  • На скибочки розріжте вибраний білий хліб і підсушіть на сковороді без додавання олії.
  • Помідори промийте, обсушіть серветкою та наріжте кружальцями. Нарізку чері розкладіть поверх скибочок підсушеного хліба.
  • Поверх помідорів товстим рівномірним шаром розкладіть грибну масу.

Приготовлені бутерброди з печерицями перекладіть на блюдо, декоруйте на свій смак і відразу сервіруйте до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь