Салат «Соняшник» з чіпсами та кукурудзою

Салат «Соняшник» – це страва не тільки смачна, а й гарна. За класичним рецептом він готується з м’ясом курки, кукурудзою та чіпсами. Салат викладається шарами, що промазуються майонезом.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • Готувати класичний салат «Соняшник» з чіпсами та кукурудзою легко! Куряче філе помийте, перекладіть у каструлю, залийте його водою і поставте варитися. Потім м’ясо остудіть і наріжте кубиками. На плоску страву викладіть м’ясний шар, змастіть його майонезом.
  • Моркву зваріть у мундирі, остудіть та очистіть. Натріть моркву на великій тертці і викладіть поверх курки, шар також змастіть майонезом.
  • Печериці помийте, наріжте часточками і обсмажте на олії до рум’яного кольору. Остудіть гриби та сформуйте з нього наступний шар, нанесіть зверху майонез.
  • Далі зробіть шар із тертого сиру та майонезу.
  • Яйця зваріть круто, остудіть та очистіть. Відокремте білки від жовтків. Білки натріть на великій тертці і викладіть наступним шаром, змастіть його майонезом. Потім покладіть консервовану кукурудзу. Поверх кукурудзи посипте подрібнений жовток і викладіть половинки маслин. Завершіть салат «Соняшник» чіпсами.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь