Інгредієнти: Борошняні вироби
Вафельница у мене то простоює, то активно працює. третього не дано. Не так давно я ділилася тут з вами рецептів вафель на сирному тісті. Зараз віддаю рецепт імбирних...
Цей торт просто незрівнянний. Поєднання макових коржів і вершкового кавового крему – це щось. Коли я його їм, одночасно згадую тірамісу і мамин маковий бісквіт.
Я довгий час незаслужено обходила стороною горбушу. Але це просто відмінна недорога Риба, і тому я починаю невелику серію рецептів з нею. Першими в низці стануть ці чудові...
Запечені фрикадельки у вершковому соусі – ще один покроковий рецепт з фото дуже смачної страви, яка обов’язково сподобається дорослим і дітям. Для соусу можна використовувати
Фрикадельки з рисом і томатною підливою – дуже смачне і зовсім не складне в приготуванні блюдо. Соус виходить дуже ароматним, при бажанні в нього можна додати свої улюблені...
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Смажені кабачки – просте і швидке в приготуванні блюдо, яке люблять багато і постійно готують в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо детальніше, скільки часу і як...
Смажена корюшка – смачна рибка з хрусткою скоринкою, знайома багатьом не з чуток, при цьому її легко і швидко зможе приготувати кожен в домашніх умовах. Розглянемо детальніше, скільки...
Смачні і ароматні посмажені котлети – улюблене м’ясне блюдо для багатьох, яка відмінно поєднується з багатьма гарнірами, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно смажити.
Багато початківці кулінарів з задоволенням готують вдома пиріжки з різною начинкою, але в більшості кулінарних рецептів не вказана інформація, скільки часу і як правильно смажити пиріжки на сковороді,.