Бутерброди з шпротами, огірком, майонезом та часником на батоні давно і часто готують у багатьох сім’ях, адже ці інгредієнти ідеально поєднуються смаком. У цьому рецепті готуємо бутерброди на обсмаженому та натертому часниковому батоні. Для намазки беремо майонез та відварене яйце. Огірок додаємо солоний.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 1 шт.
- Шпроти в олії ½ банки
- Куряче яйце 2 шт.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Часник 1 зуб.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Огірок мариновані 4 шт.
На порцію
Калорії: 188 ккал
Білки: 5.8 г
Жири: 7.6 г
Вуглеводи: 24.6 г
Кроки
- Наріжте батон косими скибочками завтовшки трохи більше 1 см.
- Розігрійте в сковороді столову ложку рослинної олії та порційно обсмажте на ній скибочки батона до легкого рум’яного кольору з обох боків.
- Гарячий батон добре натріть очищеним зубком часнику. Відварені круто яйця подрібніть на тертці.
- Потім батон намажте, з одного боку, майонезом.
- Огірки розріжте на поздовжні скибочки. Бутерброди посипте подрібненим яйцем і покладіть на кожну, скибочку огірка.
- Поруч із огірком укладіть по одній рибці. Приготовлені бутерброди зі шпротами, огірком, майонезом та часником на батоні одразу сервіруйте до столу.
Смачного!