Бутерброди з шпротами, огірком, майонезом та часником на батоні

Бутерброди з шпротами, огірком, майонезом та часником на батоні давно і часто готують у багатьох сім’ях, адже ці інгредієнти ідеально поєднуються смаком. У цьому рецепті готуємо бутерброди на обсмаженому та натертому часниковому батоні. Для намазки беремо майонез та відварене яйце. Огірок додаємо солоний.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 188 ккал
Білки: 5.8 г
Жири: 7.6 г
Вуглеводи: 24.6 г
Кроки
20 хвДрук
  • Наріжте батон косими скибочками завтовшки трохи більше 1 см.
  • Розігрійте в сковороді столову ложку рослинної олії та порційно обсмажте на ній скибочки батона до легкого рум’яного кольору з обох боків.
  • Гарячий батон добре натріть очищеним зубком часнику. Відварені круто яйця подрібніть на тертці.
  • Потім батон намажте, з одного боку, майонезом.
  • Огірки розріжте на поздовжні скибочки. Бутерброди посипте подрібненим яйцем і покладіть на кожну, скибочку огірка.
  • Поруч із огірком укладіть по одній рибці. Приготовлені бутерброди зі шпротами, огірком, майонезом та часником на батоні одразу сервіруйте до столу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь